loading.gif
mobile-banner-bg

‘’STK’SIZ KENT KONSEYİ OLMAZ’’

...
31 Ocak 2009 - Cumartesi

AK Parti Başakşehir İlçe Teşkilatının düzenlediği ,ev sahipliğini Ahmet Selim KÖROĞLU’un üstlendiği kahvaltıya 25 STK yöneticisi davetli olarak katıldı.

‘’STK’SIZ KENT KONSEYİ OLMAZ’’

 

 

 

 

‘’AK PARTİ’DEN STK’LARA İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI’’

 

AK Parti Başakşehir İlçe Teşkilatı ,Başakşehir’de ki Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldi. 

Demokrasi anlayışının yerleştirilmesi ve yaşatılması için STK’ların  çok önemli görevleri olduğunu belirten AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ‘’STK larla birlikte çalışmayı  istiyoruz’’ dedi.

AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mevlüt Uysal’da  ,STK yöneticilerine belediyecilik anlayışını ve projelerini kısaca anlatarak,bütün STK temsilcilerinden aktif katılım sağlama konusunda desteklerini beklediğini söyledi.

AK Parti’nin belediyecilik anlayışında, kent  konseylerinin özel önemi olduğuna değinen Av. Mevlüt Uysal ‘’Bu konseylerin olmazsa olmazı sivil toplum kuruluşlarıdır.’’ dedi.Seçim sonrasında da STK larla birlikte çalışmaları sürdüreceklerini belirten Av. Mevlüt Uysal ,STK  lardan projelerine destek beklediklerini söyledi.

STK temsicileri de  yaptıkları konuşmalarda Av Mevlüt Uysal’ın yaklaşımlarının ve fikirlerinin çok olumlu olduğunu söyleyerek kendilerine düşen her türlü deteği vereceklerini belirttiler.