loading.gif
mobile-banner-bg

STK’lardan AK Partiye Tam Destek

...
31 Ocak 2009 - Cumartesi

AK Parti Başakşehir İlçe Teşkilatının düzenlediği ,ev sahipliğini Ahmet Selim KÖROĞLU’un üstlendiği kahvaltıya 25 STK yöneticisi davetli olarak katıldı.

STK’lardan  AK Partiye Tam Destek

AK Parti Başakşehir İlçe Teşkilatının düzenlediği ,ev sahipliğini Ahmet  Selim KÖROĞLU’un üstlendiği kahvaltıya 25 STK yöneticisi davetli olarak katıldı.

İlk konuşmayı ev sahipliğini üstlenen  Ahmet Selim KÖROĞLU yaptı.KÖROĞLU “ Demokrasi anlayışının yerleştirilmesi ve yaşatılması için STK’ların  çok önemli görevleri olduğunu” söyledi.Daha sonra söz alan Belediye Başkan Adayı Av.Mevlüt UYSAL ,STK yöneticilerine belediyecilik anlayışını ve projelerini kısaca anlatarak,bütün STK temsilcilerinden aktif katılım sağlama konusunda desteklerini beklediğini söyledi.

UYSAL; Sözlerine AK Parti’in belediyecilik anlayışında,Kent Konseylerinde STK’ların “olmazsa olmaz”parçaları olduğunu ve bu toplantıların seçim sonrasında da devam edeceğini vurguladı.

Son olarak söz alan STK yöneticilerinin büyük çoğunluğu UYSAL’ın yaklaşımlarının ve fikirlerinin çok olumlu olduğunu söyleyerek kendilerine düşen her görevde yer alabileceklerinin sözünü verdiler.