loading.gif
mobile-banner-bg

Sn. Başkanımız Kadir Topbaş Başakşehir’i ziyaret etti

...
26 Ocak 2009 - Pazartesi

AK PARTİ BAŞAKŞEHİR İLÇE BAŞKANI Ahmet Selim Köroğlu veAK PARTİ BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Mevlüt Uysal ile ilçe binasını ziyaret eden İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ, Teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından coşkuyla ka

Durmadan Çalışan Başkanımız Kadir Topbaş Başakşehir’i ziyaret etti.

 

AK PARTİ  BAŞAKŞEHİR  İLÇE BAŞKANI  Ahmet Selim Köroğlu veAK PARTİ BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  Mevlüt Uysal ile ilçe binasını ziyaret eden İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ,  Teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından  coşkuyla karşılandı.

 

İlk konuşmayı yapan AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu; “Gece, gündüz demeden çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçemizi ziyareti teşkilat olarak bizlere ve vatandaşlarımıza büyük bir moral ve heyecan getirmiştir”.dedi.

Daha sonra,  ak parti ilçe belediye başkan adayı  mevlüt uysal söz alarak; “ başakşehir ve bahçeşehir ile birlikte tüm mahallelerimizi yaşanılabilir örnek mahalleler yapacağız” dedi.

Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “ Mega kent İstanbul ’un yeni ilçesi Başakşehir’in İstanbul için önemini belirterek, Başakşehir’ i Ak Parti ye kazandırmalıyız” dedi.

 Ayrıca konuşmalarından Mevlana’dan alıntılar yapan Kadir Topbaş, “Aynı dili konuşalar değil, aynı duyguyu paylaşanlar daha iyi anlaşır”.Diyerek bölge halkının mozaik yapısına da vurgu yaparak bu güzel zengiliği ile ilçenin İstanbul için önemini vurguladı.

BİZ HAYAL SATMIYORUZ.

Konuşması vatandaşların alkışlarıyla kesilen Topbaş, “Biz hayal satmıyoruz önceliğimiz insandır fakat  4 veya 5 oy için somut olmayan vaatler veremeyiz.Ne aldatan ne de aldatılan oluruz”.dedi

Daha sonra ilçemizdeki ziyaretleri yapmak için beraberindeki heyetle ilçe binamızdan ayrıldı.