loading.gif
mobile-banner-bg

SİYASETTE KADIN ELİ

...
02 Aralık 2017 - Cumartesi

.

SİYASETTE KADIN ELİ PANELİ

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen Siyasette Kadın Eli Paneli Programı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sn. Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sn. Fatma Betül Sayan Kaya, Çalışma Sosyal Güvenlik Banımız Jülide Sarıeroğlu Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam ve İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü'nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Başakşehir İlçe Başkanlığı Olarak Kadın Kolları Başkanımız Serap Özdemir, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızın Katılımlarıyla Programa Şahitlik Ettik.

AK Parti teşkilatının her zaman büyük hedeflere tabi olduğunu belirten Erdoğan, katılımcılara şöyle seslendi:

“Türkiye'yi kalkındırmaya, demokrasimizi güçlendirmeye, milletimizi yüceltmeye baş koyduk, kendi kaderimizi milletimizin kaderiyle birleştirdik. Kadın teşkilatı olarak kapı kapı dolaştığımız günleri duygulanarak hatırlıyorum. Teşkilat olarak imkânsızlıkların, çile ve zorlukların içinde çalışıp çabalıyor ama aşkımızı, heyecan ve samimiyetimizi hiç yitirmiyorduk. Bugün bir noktaya gelmişsek, bu yolun yoldaşları sizler sayesinde geldik. Kadrolarımızın samimiyeti, alın teri, çilekeş gayretlerinin çok önemli bir yeri var bu yolculukta. AK Parti, 15 yılda girdiği 12 seçimden de zaferle çıktı. 5 genel, 3 yerel, 3 referandum, bir Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandık. Sizler, dünya tarihine geçecek bu büyük zaferin ortağısınız.”