loading.gif
mobile-banner-bg

Önceki Dönem Teşkilat Mensuplarımızla İstişare Toplantımız

...
14 Ekim 2018 - Pazar

.

İlçe Başkanımız Sebahatdin Kayas Önceki Dönemlerde Görev Yapmış İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini, Kahvaltılı Bir Toplantıda Ağırladı. Toplantıya Kurucu İlçe Başkanımızı İlçe Başkanlığı Yürütme Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meclis Üyelerimiz Ve Mahalle Başkanlarımızda Katıldı.  Kuruluşumuzdan İtibaren İlçe Başkanlığı’nda Görev Yapan Yönetim Kurulu Üyelerinin Büyük İlgi Gösterdiği Toplantıda Bir Konuşma Yapan İlçe Başkanımız“Teşkilatımızın Kuruluşundan Bugüne Kadar, Her Daim Fedakârca Gönül Ve Emek Vermiş Olan Siz Değerli Dava Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim. Bu Güzel Pazar Sabahını Sizlerle Paylaştığım İçin Çok Mutluyum” Dedi.

“Birlikteliğimiz Devam Edecek”

Bu Tür Toplantıların Farklı Birimleri Kapsayacak Şekilde Devam Edeceğini İfade Eden İlçe Başkanımız “Önümüzdeki Günlerde De Önceki Dönemde Görev Yapmış İlçe Kadın Kolları Ve Gençlik Kollarındaki Arkadaşlarımızla Bir Araya Geleceğiz; İstişare Yapacağız Hem De Birbirimizle Hasbihal Etme Fırsatı Bulacağız.

Ak Parti Teşkilatları Olarak, Verdiği Her Sözü Yerine Getiren Bir Liderin Etrafında Siyaset Yapan Teşkilat Mensupları Olduklarını İfade Eden İlçe Başkanımız Şöyle Konuştu: “24 Haziran Öncesi Gayretli Çalışmanın Sonucunda Ulaşılan Bu Başarı, Önümüzdeki Süreçte Daha Da Katlanarak Devam Edecek. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı Olarak 24 Haziran’ın Hemen Sonrasında Başladığımız Bu Tür İstişare Toplantılarımızı Gerçekleştirerek Yol Almaya Devam Ediyoruz.”

“Yenilenebilen Bir Siyasi Hareketiz”

Ak Parti Teşkilatlarının Kendini Sürekli Yenileyen, Geliştiren Bir Siyasi Hareket Olduğunu İfade Eden Başkanımız Sebahatdin Kayas “Burada Bir Araya Gelen Arkadaşlarımız Teşkilatlanma Alanında Da Çok Tecrübeliler. Önümüzdeki Süreçlerde De Bu Tecrübelerden En İyi Şekilde İstifade Edeceğiz. Ben Tekrar Bu Güzel Sabahı Bizlerle Bu Ortamı Paylaştığınız İçin Her Birinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum” Diye Konuştu.

Katılımcıların Sorularının Da Cevaplandırıldığı İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı Daha Sonra Son Buldu.