loading.gif
mobile-banner-bg

MİLLETVEKİLİMİZ MÜEZZİNOĞLU BAŞAKŞEHİRİ YALNIZ BIRAKMADI

...
19 Ocak 2009 - Pazartesi

Yeni kurulan şirin ve kendisinden çok şey beklenen ilçemiz geçtiğimiz haftaki Yürütme Kurulu toplantısını AK Partinin değerli milletvekili Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU ile AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Av. MEVLÜT UYSAL beylerin katılım

SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU BAŞAKŞEHİRİ YALNIZ BIRAKMADI.

 

 

Yeni kurulan şirin ve kendisinden çok şey beklenen ilçemiz geçtiğimiz haftaki  Yürütme Kurulu toplantısını AK Partinin değerli milletvekili Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU ile AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı  Sayın Av. MEVLÜT UYSAL beylerin katılımıyla yaptı.

 

               İlk konuşmayı yapan AK Parti  Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu , “Sayın

               Milletvekilimiz MEHMET MÜEZZİNOĞLU’ un toplantımıza katılması ve verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Yürütme Kurulu Üyelerinin tamamının hazır bulunduğu toplantı hoş ve verimli bir ortamda gerçekleşti.

 

Toplantıda konuşan İstanbul Milletvekili Mehmet MÜEZZİNOĞLU, “Memur maaşlarının ödenememe ihtimalinin olduğu bir Türkiye devraldıklarını,  yasakların ve yürütmedeki aksaklıkların insanları bezdirdiği bir dönem de iktidara geldiklerini fakat, Genel Başkanımız önderliğindeki partimizin merkezi ve yerel yönetimlerdeki, başarılı ve ısrarlı çalışmaları ile artık memur maaşlarına ne kadar zam yapılacağının konuşulduğu bir ülke haline getirdik.” Dedi.

               

                  DUYGUSAL TALEBİ YÜKSEK BÖLGE;   

 

MÜEZZİNOĞLU kendisinin de eskiden bu bölgede ilçe başkanlığı yaptığını ve bölgeyi çok iyi tanıdığını belirterek, Başakşehir ve civarında yaşayan insanların duygusal taleplerinin  çok yüksek  ifade etti.

 

 

Ayrıca MÜEZZİNOĞLU en çok güven duyulan parti olduklarını ve bunu da tüm Türkiye den oy olarak ispatladıklarını dile getirdi.

               

                Toplantı Başakşehir ile ilgili projelerin değerlendirmesi ile sona er