loading.gif
mobile-banner-bg

MİLLETİMİZ VATANINA SAHİP ÇIKTI

...
12 Temmuz 2018 - Perşembe

.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ DAVASI KARAR DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde Milletin İradesine Kurşun Sıkan, 34 Vatandaşımızı Şehit Eden Hainler Cezalandırıldığı Silivri Adliyesine Yerimizi Aldık. Silivri  Ceza Evi Yerleşkesinde Gerçekleşen Dava da İlçe Başkanımız Sebahatdin KAYAS, Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU, İlçe Başkan Yarımdımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızla Beraber Katılım Sağladık.

Aralarında Erol Olçok ve Oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da Bulunduğu 34 Kişinin Şehit Edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Davasının Karar Duruşması Öncesinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan ile Birlikte Yapılan Basın Açıklamasında Konuşan Bayram ŞENOCAK, “Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Karar Davasını İzlemek için Hep Beraber Burada Bulunuyoruz. Ak Parti Teşkilatları Olarak Bugüne Kadar 15 Temmuz Davalarının Takipçisi Olduk. Türk Adaletine ve Türk Yargısına Güveniyoruz. Alınan Kararlarla Birlikte Artık Ülkemizde Darbe Girişimleri Yaşanmayacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü O Gece Asker Görünümlü Olan Ama Asla Bizim Şerefli Ordumuzu Temsil Etmeyen Terörist Hainlere Dur Demenin En Sembol Yeri Oldu. 32’si Sivil 2’si Polis 34 İnsanımızı Bu Köprüde Şehit Verdik. 1915’te Çanakkale Neyse, 15 Temmuz’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü de Odur. Nasıl Çanakkale Geçilmediyse, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü de Geçilemedi” Dedi.

HAİNLER HAKKETİĞİ CEZAYI BULDU

Şenocak; Kararın Açıklandığı Duruşmayı Takip Ettikten Sonra Yaptığı Açıklamada da; Karar Kapsamında Hayatını Kaybeden Şehitlerin Her Biri Adına 72 Sanığa Ayrı Ayrı Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildiğini ve Bütün Hainlerin Hak Ettikleri Cezalara Çarptırıldığını Vurguladı.

15 Temmuz Gecesinde Bedenlerini Darbecilere Karşı Siper Eden, Hayallerine Kavuşmak İçin istikbaline Sahip Çıkan İmanlı Yürekleri Unutmadık. Başta 15 Temmuz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Olmak Üzere O Gece Ülkesi Adına Sokaklara Çıkan Darbecilere Karşı Direnerek Demokrasiye Sahip Çıkan Tüm Kardeşlerimize Teşekkür Ediyoruz.