loading.gif
mobile-banner-bg

Maliye Bakanımız Sn. Naci Ağbal'ı Başakşehir'de Ağırladık

...
07 Nisan 2017 - Cuma

Maliye Bakanımız Sn. Naci Ağbal Başakşehirli Sanayiciler ve Mali Müşavirlerle Buluştu.

 

         Maliye Bakanımız Sn. Naci Ağbal  İOSB Başkanlığı'nda sanayici işadamlarıyla bir araya geldi. İstanbul Valimiz Sn. Vasip Şahin'in İkitelli OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak ev sahipliği yaptığı programda sanayicilerin genel problemleri ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasadaki düzenlemeler tartışıldı.

         İlçe Başkanımız Ayhan Özgürel, Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal, Kadın Kolları Başkanımız Serap Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Faruk Ay'ın eşlik ettiği yoğun katılımlı ve verimli geçen programda Bakanımız Naci Ağbal; İkitelli'nin üretime sunduğu katkı karşısında heyecanlandığını ve sanayicilerimiz için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Türkiye'nin ekonomik tablosu hakkında bilgi verdi. İkitelli sanayicilerinin arsa taleplerini de değerlendiren Ağbal, isteklerin ve taleplerin özenle takip edileceğinin sözünü verdi ve güçlü Türkiye için adımların hep birlikte atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

         Program sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Bakanımız Sayın Naci Ağbal'a İstanbul Valimiz Vasip Şahin ve İkitelli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Gülbahar tarafından ziyaretlerinden dolayı plaket takdim edildi.

         Daha sonra Bölge Milletvekilimiz Mehmet Doğan Kubat ile Cevdet Kılıçlar Bilgievimizde Mali Müşavirler ile bir araya gelen Bakanımız Belediye Başkanlığımızı ziyaret edip Belediyemizin projeleri hakkında bilgi aldı.