loading.gif
mobile-banner-bg

İl Genel Meclisi Grup Toplantısı Ev Sahipliğini Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı Yaptı

...
11 Aralık 2007 - Salı

İl Genel Meclisi AK Parti Grubu, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde bir araya geldi

 

 

İl Genel Meclisi AK Parti Grubu, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde bir araya geldi.İlyas Usta Restoran’ta gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Grup Başkan Vekili Cemal Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya,Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Belediye Başkan Vekili Mehmet Şahin, M.E. Müdürü İsmail Baltacı, Emniyet Müdürü Ekrem Güneysi ve AK Partili İl Genel Meclisi üyeleri katıldılar. 
 İl Genel Meclisi AK Parti Grubu Başkan Vekili Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu tür toplantılar bizim kaynaşmamızı sağlayan toplatılar. Bir grup arkadaşımız, geçen hafta menfur bir saldırıda Taksim’de yaralanan polis memuru kardeşimizi bizim adımıza ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tip yapmamız gereken etkinlikler olursa bunları bize iletin. Biz yetimezsek diğer arkadaşlarımız gider gerekli vazifeyi yerine getirirler.”
İL GENEL MECLİSİ HAREKETLİLİK GETİRİYOR
Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ise, İl genele meclisi grup yemeklerinin yapıldığı ilçelere hareketlilik getirdiğini belirterek, “Hem de İstanbul’un bir ucundan bir ucuna ilçelerimiz arasındaki geçişkenliği de her anlamda artırdığını ifade etmek istiyorum. Bu yemeğin tertibinde emeği geçen ilçemizin il genel meclisi üyelerine çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
BAŞAKŞEHİR MECLİSTEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR
Başakşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Şahin de, “Başakşehir belediyesi olarak yeni bir ilçe imar ediyoruz. Doğusu ile batısı arasında çok fark var. Bahçeşehir ve Başakşehir’deki hava ilçemizin her tarafında yok. Altınşehir diye bir beldemiz var. Mahalleleri arasında otobandan ücretle geçilen tek ilçe bizim ilçemizdir. Ciddi ulaşım aksları bizim ilçemizden geçiyor. İl Genel Meclisinde ve Büyükşehir Meclisinde bütçeler görüşülüyor. İlçemize il genel meclisimiz destek olur inşallah. 240 bin nufusa sahibiz. Hedeflenen nüfus 5 yıl içersinde 400 bin 10 yıl içinde ise 750-800 bin olarak öngörülüyor. İlçede ciddi olarak okul, devlet kurumları ile ilgili sıkıntılarımız var. Başakşehir olarak devletten çok şey bekliyoruz. Diyarbakır’daki sorunlar ilçemizde var. İzmir nasıl algılanıyorsa ilçemizde aynı şekilde algılanıyor.” Dedi.