loading.gif
mobile-banner-bg

Enerji Bakanımız Sn. Berat Albayrak Başakşehir'de !

...
10 Nisan 2017 - Pazartesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Berat Albayrak Başakşehir'de Büyük Türkiye İçin Evet Programına Katıldı

 

            Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Berat Albayrak Emin Saraç Kültür Merkezi'nde düzenlediğimiz Büyük Türkiye İçin  Evet Programına katıldı. Bölge Milletvekilimiz Halis Dalkılıç'ın da misafir olduğu programa İlçe Başkanımız Ayhan Özgürel, Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal, Kadın Kolları Başkanımız Serap Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanımız Ömer Faruk Ay ile 3 kademe teşkilat üyelerimiz de katıldı.

            Başakşehir'li komşularımızın da büyük ilgi gösterdiği 1000 kişilik programda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasadaki değişikliklerle ilgili ortaya atılan yalan iddaları açıklayan Bakanımız, yapılan değişikliğin rejim değil sistem değişikliği olduğunu ve Büyük Türkiye için bu değişikliğin yapılmasının elzem olduğunu belirtti.

           Program öncesinde  Başakşehir Belediyesini de ziyaret eden Sn. Albayrak'a Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal yapılan çalışmaları anlattı.

           İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızın çiçek sunumuyla sona eren program, çoşkulu ve verimli bir şekilde gerçekleştirildi.