loading.gif
mobile-banner-bg

Ekm & Ykm İftar Programı

...
05 Haziran 2017 - Pazartesi

Ekm & Ykm İftar Programı

İlçe Başkanlığımızın  Ev Sahipliğinde Engelli ve Yaşlılar Komisyonu Üyeleri İle İftar Programı Düzenlendi.

Programa Bölge Milletvekili Tülay KAYNARCA, İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftcioğlu BAŞER  İl Ekm Başkanı İlçe Başkanımız İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başaknlarımız Belediye Başkanımız İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,Katılım Sağladı.

                    İlçe Başkanlığı’mızın Düzenlediği İftar Programında Buluşan Yaşlılar, Engelliler Ve Engelli Yakınları Birlikte Oruçlarını Açtılar.

                 Programda Açılış Konuşmalarını Yapan İlçe Başkanı Ayhan ÖZGÜREL Ramazan’da Aynı Sofrada Buluştukları İçin Çok Mutlu Olduklarını, Bu Yılda Her Yıl Olduğu Gibi Ramazan Ayının Çok Bereketli Ve Huzurlu Geçtiğini İfade Etti.  .

              İftar Sonrası Konuşmalarını Yapan Bölge Milletvekilimiz Tülay Kaynarca Ak Parti Hükümeti Döneminde Engelli  Ve Yaşlıların Her Zaman Göz Önünde Tutulduğunu Belirtti.  Onların Sorunlarını Hep Gündemde Tuttuklarını İfade Etti Milletvekilimiz “Dünün Çocukları Olan Hayatının En Güzel Dönemlerini Bizler İçin Çalışarak Geçiren Yaşlılarımıza Saygıda Ve Vefada Kusur Etmemeliyiz. Özellikle Huzurevlerinde Bulunan Yaşlıları Ziyaret Ediniz.”  Diye Konuştu