loading.gif
mobile-banner-bg

Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım Başakşehir'de !!

...
15 Nisan 2017 - Cumartesi

Değerli Başbakanımızı 15 Temmuz Nöbet Alanımızda Binlerce Başakşehirliyle EVET Demek İçin Karşıladık

           Büyük Halk oylamasına 1 gün kala Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım' ı Başakşehir'de ağırladık. İstanbul'da gerçekleştireceği ilçe mitingleri için Başakşehir'e gelen Başbakanımızı miting öncesinde Başakşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal Başakşehir Belediye Binamızda misafir etti.

    İlçe Başkanımız Ayhan Özgürel'in ev sahipliği yaptığı miting, Aile Bakanımız Sn. Fatma Betül Sayan Kaya, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehdi Eker ve Bölge Milletvekillerimiz, 3 kademe teşkilat mensuplarımız ve  Başakşehirli komşularımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti. 15 Temmuz nöbet alanımızda gerçekleştirdiğimiz mitingde Başbakanımız Sn. Yıldırım 12 bin kişilik çoşkulu bir kalabalığa hitap etti.

      '' İstanbul kalkınırsa Türkiye kalkınır, 15 yıldır 81 ilimizi mamur ettik, bayındır ettik. Milletin adamı, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çalıştık, çabaladık bu günlere geldik.Bugün hangi ile gitsek 15 yılın mührünü görüyoruz, eserlerini görüyoruz. Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor. Yolları böldük, gönülleri birleştirdik.16 Nisan darbelerden kurtulmuş bir Türkiye'nin başlangıcı olacaktır. Millet için, geleceğimiz için, değişim için kararımız EVET. Unutmayın mesele memleket meselesidir.

       Başakşehir'de devlet hastanelerini ve ek binalarını yaptık, şimdi de Türkiye’nin şehir hastanelerinden birini Başakşehir’de yapıyoruz. Başakşehir İstanbul’un şifa merkezi olacak.Türkiye’yi darbe anayasalarından kurtarmak için, Meclis’i güçlendirmek için, millet hükümetini kurmak için, bağımsız yargı için EVET. 15 yılda beraber başardıklarımız ortada. İnşallah yarın, 16 Nisan'dan sonra çifte bahar yaşayacağız, çifte bahar ''