loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞAKŞEHİR’DE ANNE ÇOCUK ŞENLİĞİ

...
07 Şubat 2009 - Cumartesi

Ak Parti Başakşehir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen Anne-çocuk şenliği Altınşehir’de yapıldı.Sömestr tatilinin son gününde düzenlenen etkinliğe 400 ün üzerinde anne ve çocuk katıldı.

BAŞAKŞEHİR’DE ANNE ÇOCUK ŞENLİĞİ

Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen Tiyatro Sanatcısı İsmail YEŞİLBAĞ tarafından yönetilen Anne-çocuk şenliği Altınşehir’de yapıldı.Sömestr tatilinin son gününde düzenlenen bu etkinliğe 400'ün üzerinde anne ve çocuk katıldı.Altınşehir Bekarlar Kasabası Lokali’nde yapılan illüzyon ve tiyatro gösterisi’nde salon  çocukların kahkahalarıyla çınladı.

 

Bu mahalle de ilk defa düzenlenen etkinlikte ömründe tiyatroya gitmemiş çocuklar ve anneleri, evlerinden otobüslerle alındı.Oyunun oynanacağı salona getirilen çocuklar ve anneleri burada Canlı Karagöz - Hacivat ile palyaçoların,illüzyon ustalarının gösterilerini büyük bir keyifle izlediler.Yaklaşık 2 saat süren gösteri de seyircilerde zaman zaman sahneye çıkarak oyunlara katıldılar.

  İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu yaptığı konuşma da ‘’Kültür sanat adına ilçemizin büyük eksiklikleri var.Bu eksiklikleri de gideren   biz olacağız’’ dedi.Sayın Köroğlu "Bu faaliyetlerin bundan sonra diğer mahallelerimizde de devam edeceğini" belirtti.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Erol’da yaptığı konuşmada bölge insanının yaşam kalitesinin yükseltilmesi  için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.