loading.gif
mobile-banner-bg

Başakşehir Belediye Başkanlığına,Yasin Kartoğlu seçildi.

...
04 Ekim 2017 - Çarşamba

.

Mevlüt Uysal’ın İBB Başkanı seçilmesiyle boşalan Başakşehir Belediye Başkanlığına adayımızın açıklanması gündemiyle toplanan Başakşehir İlçe Meclisi; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya ve İl Başkanımız Selim Temurci İlçe Başkanımız Ayhan Özgürel katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya ayrıca İl,İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İBB Başkan Vekilimiz Ahmet Selamet ve Başakşehir Meclis Üyelerimiz katıldı.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya yaptığı açılış konuşmasında Yasin Kartoğulu’nu tebrik ederek, “Vazifeniz milletimizin tamamına hizmet götürmektir. Allah görevinde başarılı etsin inşallah. Bizler hizmet yerelden başlar düsturunu esas alan bir siyasi hareketiz. İnanıyorum ki çalışmalarınızla Başakşehir’de oturan kardeşlerimin gönlünü, sevgisini kazanacaksınız” diye konuştu.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

AK Partili 25 üyenin firesiz oylarıyla 3. turda Başakşehir Belediye Başkanı seçilen Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cüneyt Yılmaz'dan başkanlık mührünü aldı. Kartoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Meclis üyelerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu benim için çok büyük bir onurdur. Üzerimizdeki mesuliyetin bilinciyle var gücümüzle çalışacağız. Bütün gücümle güveninize layık olmaya çalışacağım. Allah beni size ve Başakşehirlilere mahcup etmesin” dedi.