loading.gif
mobile-banner-bg

Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kayadan çocuklara eğitim dönemi hediyesi

...
16 Eylül 2017 - Cumartesi

Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kayadan çocuklara eğitim dönemi hediyesi

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yetiştirme yurdunda kalan çocuklar için motivasyon amaçlı düzenlenen etkinliğe Başakşehir’deki 16 çocuk evinden 65 çocuk, Zeytinburnu Çocuk Evleri Sitesi, Şeyh Zait Çocuk Evleri Sitesi, Halkalı Çocuk Evleri Sitesi ve Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi’nden olmak üzere toplam 120 çocuk katıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Başakşehir Belediyesi’nin Şamlar Tabiat Parkı’nda ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İlçe SHİB Başkanı Mustafa Sarıkaya İlçe Teşkilat Başkanı Engin Telli Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemir  ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Ay Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Selim Çelenk, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hatice Gülgölül, Yasin Kartoğlu, Murat Şahin ve Nurettin Ertemel katıldı.

 

Çocuklarla beraber önce kahvaltı yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sn  Fatma Betül Sayan Kaya, daha sonra Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal ve beraberindeki heyetle birlikte bir süre yürüyüş yaparak bisikletlerin bulunduğu alana gitti. Çocuklarla beraber bisiklet süren Bakan Kaya ve Belediye Başkanımız daha sonra ok atışı, ata binme, boccia gibi çeşitli organizasyonların bulunduğu bölüme geçti. Etkinlik için kurulan stantları tek tek ziyaret ederek çocuklarla birlikte oyunlara katıldı ve çocuklarla yakından ilgilendi.