loading.gif
mobile-banner-bg

Akşit ’ten Uysal ’a Destek Ziyareti

...
02 Şubat 2009 - Pazartesi

Eski Devlet Bakanı Güldal Akşit AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Av.Mevlüt Uysal ’ı ziyaret etti.

 

 

Akşit ’ten Uysal ’a Destek Ziyareti
 
Eski Devlet Bakanı Güldal Akşit AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığına yapmış olduğu ziyarette İlce Baskanı A. Selim KÖROĞLU,Belediye Başkan Adayı Av.Mevlüt Uysal,Kadın Kolları Baskanı Özlem EROL,Gençlik Kolları Başkanı Hasan KÜÇÜKOĞLU ve İlce Başkanlığı üyelerinin hazır buluduğu çoşkulu bir kalabalık tarafından  karşıladı.
 

 
 
29 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Partililere Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit moral ziyaretinde bulundu.AK Parti Başakşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mevlüt Uysal'ı uzun yıllardır tanıdığını belirten Akşit '' Uysal ,güçlü bir teşkilatçı,güvenilir bir hukukçu ve bu bölgeyi çok iyi bilen bir belediyeci olarak büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.'' dedi.



Başakşehir’in ilçe olmasından sonraki ilk ziyaretini yapan Güldal Akşit, milletvekilliği adaylığı sırasında desteğini esirgemeyen Av.Mevlüt Uysal ’a elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı ’nı gezen Güldal Akşit, özellikle kadın kollarının çalışmalarından etkilendiğini belirterek,’’ Siyasetin geniş halk kitlelerine ulaşabilmesi için kadınlar daha çok çalışmadırlar.’’ dedi.