loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ'DEN 4 YENİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU DAHA...

...
17 Şubat 2009 - Salı

Av.Mevlüt Uysal'dan ''Felaket tellallerine inanmayın''

Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı,Başakşehir İlçesine bağlı 4 mahallede 4 yeni seçim irtibat bürosunu daha hizmete soktu.Vatandaşlarımızın her türlü soru ve sorununa birinci elden doğru çözüm bulma yollarının anlatıldığı, irtibat bürolarının açılışını ,Başakşehir Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ve Belediye Başkan Adayı Av.Mevlüt Uysal birlikte yaptılar.
 
Ziya Gökalp ,Boğazköy ,Hoşdere  ve Kayabaşı Mahallelerin'de seçim irtibat bürolarının açılışına katılan Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu vatandaşlara seslenerek  ''İrtibat bürolarımız halkla bütünleşme merkezleri olarak hizmetinizdedir.Bürolarımız her türlü sorununuzu paylaşabileceğiniz yerler olacaktır.Belediyecilik bizim işimiz,İstanbul sosyal belediyecilik anlayışı ile bizim dönemimizde tanıştı.Hizmetlerimiz buralarda da  devam edecek.'' dedi.
 
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği seçim irtibat bürolarının  açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Av. Mevlüt Uysal ''Başakşehrimiz İstanbul'un göz bebeği olacak. Projelerimiz hazır.Projelerimizle geliyoruz.-Size buralar yıkılacak,evleriniz elinizden alınacak- diyen felaket tellallarına inanmayın.Bir avukat ve belediyeciliği bilen birisi olarak size  söz veriyorum.Tapulu yerlerinizden kimse sizi çıkartamaz.Buralar çok daha değerli hale gelecek.Sizleri kandırmaya çalışanlara inanmayın'' diye konuştu