loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GELECEĞİN LİDERLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ..

...
28 Aralık 2008 - Pazar

AK Parti Başakşehir Gençlik Kollarının 28 Aralık 2008 Pazar günü düzenlemiş olduğu "Başakşehirli Üniversiteliler Buluşuyor" kahvaltısı Hasırlı Osmanlı Sarayı Mutfağı'nda gerçekleşti. Etkinliğe Gençlik Kollarının Üniversiteler biriminden 200 öğrenci katıld

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GELECEĞİN LİDERLERİ BİR ARAYA GETİRDİ..

 

 

AK Parti Başakşehir Gençlik Kollarının 28 Aralık 2008 Pazar günü düzenlemiş olduğu "Başakşehirli Üniversiteliler Buluşuyor" kahvaltısı Hasırlı Osmanlı Sarayı Mutfağı'nda gerçekleşti. Etkinliğe Gençlik Kollarının Üniversiteler biriminden 200 öğrenci katıldı.

 

 Başakşehirli gençlerin yoğun ilgi duyduğu Ak Partiİki buçuk saate yakın süren programa üniversiteli gençlerin ve öğretim üyelerinin yanı sıra AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal Kacır, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Hasan Küçükoğlu‘da katıldı.

 

Üniversiteler Birim Başkanı Soner Dedeoğlu konuşmalarında "Dünya'nın Başkenti İstanbul'un Gözbebeği İlçesi" olarak tanımladığı Başakşehir ilçesinin en büyük özelliğinin sınırlarında ikamet eden üniversiteli nüfus olduğunu ifade etti. Biriminin yapmış olduğu faaliyetlerden de bahseden Dedeoğlu, ayrıca Üniversiteler Birimi'nin önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği projeleri de sıraladı.

 

AK Parti Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı Hasan Küçükoğlu ise Başakşehir ilçesine bağlanan Bahçeşehir Belediyesi'nin yanlış politikalar nedeniyle Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş ilçesine taşınmasına sebebiyet verdiği konusuna dikkat çekti. AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu ise önceki gün İsrail uçaklarının bombardımanı ile başlayan Filistin'deki dramı üniversiteli gençlere hatırlattı.

 

AK Parti Milletvekili Ünal Kacır ise AK Parti hükümeti süresince Türkiye'de üniversitesi olmayan il kalmadığını, YÖK'ün bu yıl üniversite kontenjanlarını artırdığını, önümüzdeki dönemlerde bu kontenjanları daha da artıracağını Başakşehirli üniversite öğrencilerine aktardı. Küresel ekonomik kriz, Gazze'deki saldırılar gibi güncel konulara da değinen Kacır, üniversiteli gençlerin siyaset ile iç içe olması gerektiğini, milletvekilliği yaşının 25'e indiğini ve üniversitelilerin milletvekilliği için aday olup öğrencileri mecliste temsil etmesi gerektiğini ifade etmiştir. CHP'nin başvurusyla Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği belediye bursları ile ilgili de fikirlerini de beyan eden Kacır, üniversitelilerin sormuş olduğu soruları da yanıtladı.

 

Kahvaltıda, İstiklâl Şairimiz Mehmet Akif Ersoy da ölümünün 72. yılında anıldı.