loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ GENÇLERİ TARİHİN PERDELERİNİ ARALIYOR

...
20 Şubat 2009 - Cuma

Üniversiteler Birimimiz'in başlatmış olduğu ve Sosyal İşler birimimizin desteklediği "Belgeseller Kuşağı" projesinin ilki 20 Şubat 2009 Cuma akşamı Başakşehir II. Etap Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi

Üniversiteler Birimimiz'in başlatmış olduğu ve Sosyal İşler birimimizin desteklediği "Belgeseller Kuşağı" projesinin ilki 20 Şubat 2009 Cuma akşamı Başakşehir II. Etap Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
 
Başakşehirli üniversite öğrencileri ile Ana Kademe ve Gençlik Kolları mahalle teşkilatlarımızın yoğun ilgisi ile karşılanan programın ilk ayağında, dünyada yükselen Irkçılık söylemlerine karşı partimizin duruşunu yansıtmak adına izleyenlere Adolf Hitler'in uyguladığı soykırım ve II.Dünya Savaşı sürecini anlatan bir belgesel yayınlayan Üniversiteler Birimimiz, önümüzdeki süreçte Türkiye ve Dünya Tarihi'ne ışık tutacak yeni belgesellerin de yayınlanacağını konuklara duyurmuştur.
 
Yaklaşık 150 kişinin katılımı ile gerçekleşen programda Gençlik Kolları'mızın yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili slayt gösterisi yapılmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şehrimize kazandırdığı projelerin anlatıldığı tanıtım videosu da gösterilmiştir. Program ikramlar ile son bulmuştur.