loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ’ den Mahalle Danışma Meclisleri

...
03 Ocak 2009 - Cumartesi

İstanbul’un gözde ilçesi Başakşehir’de Ak Parti mahalle teşkilatlarıyla mahalle danışma meclislerini yapmaya başladı. Ak parti ilçe yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, Başakşehir ilçesinin mevcut on mahallesinde üç ayrı birimin teşkilatlanması mevc

AK PARTİ’ den Mahalle Danışma Meclisleri

İstanbul’un gözde ilçesi Başakşehir’de Ak Parti mahalle teşkilatlarıyla mahalle danışma meclislerini yapmaya başladı.

Ak parti ilçe yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, Başakşehir ilçesinin mevcut on mahallesinde üç ayrı birimin teşkilatlanması mevcut. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak yapılanan mahalle teşkilatlanmaları haftalık mutad toplantıları dışında periyodik olarak da üç birimin katılımıyla mahalle meclisini oluşturmaktalar.

İlçe başkanı ve yürütme kurulundan bir heyetin de hazır bulunduğu mahalle meclisleri samimi bir ortamda ve yüksek motivasyonda geçmektedir.

Yerel seçimler öncesi mahalle bazındaki çalışmaların değerlendirildiği mecliste ayrıca mahallenin belediyecilik anlamında sorunları ve çözüm önerileri üzerinde müzakereler yapılmaktadır.

Belediye başkan aday adaylığı konusunda keyifli bir rekabetin yaşandığı Başakşehir Ak Parti teşkilatında 15 ocak gibi adayın açıklanacağı ve seçim çalışmalarının bu tarihten itibaren hız kazanacağı da alınan bilgiler arasında.

Türkiye genelinde yaklaşık 1,5 milyonluk bir teşkilat ordusuyla seçimlere hazırlanan Ak Parti, cadde cadde, sokak sokak, ev ev tüm seçmenler birebir ulaşmayı hedefliyor. Parola olarak sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten yetkililer özellikle de STK ile kurulacak iletişime önem veriyorlar.

Her sandıkta 10 kişiden oluşan sandık çalışma grubu oluşturan Ak Parti sandık seçmenlerine de birebir ulaşmayı hedeflemektedir.