loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Parti Başakşehir İlçe Teşkilatı Hedefini Belirledi

...
23 Şubat 2009 - Pazartesi

Ak Parti Başakşehir İlçe teşkilatı İkinci Danışma Meclisini Başakşehir kültür merkezinde Başakşehir'lilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirdi

Ak Parti Başakşehir İlçe teşkilatı İkinci Danışma Meclisini Başakşehir kültür merkezinde Başakşehir'lilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirdi.

Ak Parti , Başakşehir genelindeki belediye meclis ve il genel meclis adaylarının tanıtımının yapıldığı ikinci danışma meclisi Ak Parti belediye başkan adayı Mevlüt Uysal  teşkilat mensupları ve üyelerin tam kadro hazır olduğu toplantı Başakşehir'de yaşayan vatandaşların coşkulu katılımıyla  Başakşehir kültür merkezinde  yapıldı. Toplantıya , Mahalle Muhtarları ve Mahalle temsilcilerinin yanı sıra , il  yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak parti Başakşehir ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu burada yaptığı konuşmada; ”Ak Partiyi Başakşehir’de birinci parti yapmakla kalmayacağız , aynı zamanda İstanbul’un en çok oy alan Ak Parti hizmet belediyesini kuracağız” dedi. Bundan dolayı Ak Parti İlçe Teşkilatının ve Başakşehir’lilerin gösterdikleri çabaların aday olan belediye meclis ve il genel meclis adaylarında da görmek istediğini vurguladı.

Ak Parti Bir Marka

Ardından söz alan Ak Parti Başakşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal ; yerel seçimlerin ve genel seçimlerin “tek” ve “pak” yani süt gibi temiz olan Ak Parti’nin bir marka olduğunu ve bu markaya hiç kimsenin leke değdirmemesi gerektiğini vurguladı. Belediye Başkanı seçilmesi takdirinde Başakşehir’de  konseptinin bu olacağını belirten , Uysal ; vatandaşların ve teşkilat mensupların ayakta alkışlamalarıyla konuşmasını sonlandırdı.

Son olarak il genel ve belediye meclis adaylarının , belediye başkan adayı Mevlüt Uysal ve ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu ile platformda el ele ; “Sen Başakşehir’sin Büyük Düşün” sloganıyla Başakşehir’lileri selamladılar.