loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Parti Başakşehir Aday Adayı Tanıtım Programı Çoşkulu Bir Şekilde Tamamlandı.

...
03 Ocak 2009 - Cumartesi

BAŞAKŞEHİR AK PARTİ İlçe Teşkilatının Başak Şehir Kültür Merkezinde düzenlendiğiaday adayı tanıtım programına teşkilat mensubu ve basından yoğun ilgi vardı..15 aday adayının yarıştığı toplantıya ev sahipliği yapan Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahm

BAŞAKŞEHİR   AK PARTİ Aday Adayları, İlçe Teşkilatının Düzenlediği     Programla   Start verdiler.                      

                                                                                                                                                                                           

BAŞAKŞEHİR   AK PARTİ  İlçe Teşkilatının Başak Şehir Kültür Merkezinde  düzenlendiğiaday adayı tanıtım programına teşkilat mensubu ve basından yoğun ilgi  vardı.15 aday adayının yarıştığı toplantıya ev sahipliği yapan Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim Köroğlu toplantıda ilk konuşmayı yaptı.

 

 Köroğlu, İsrail’in  Gazze’ye  yaptığı saldırıyı kınadıktan sonra. Aday adaylarının tümüne eşit mesafede olduklarını ve bunun bir kıyasıya yarış olmadığını sürecin hizmet yarışı olduğunu belirtti. Ayrıca, Köroğlu, Başakşehirliler   halka hizmetin temeli  olan Ak Partinin  farkını   29 Mart 2009 da Ak Parti Belediye Başkan Adayına verecekleri destekle ilk adımı atmış olacaklar dedi. Bu ilçenin  10 mahalle si olduğunu ve yapılacak  olan her hizmetin eşit şekilde yapılacağının vurgulayan Köroğlu;

 “Her mahalle Bahçeşehir gibi olacak”. dedi

 

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ünal KAÇIR , İl Koordinatörü Figen ŞAŞTIM ve  Çok sayıda basın ve teşkilat mensubunun  katıldığı toplantı muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi.

 

Aday adaylarının kendilerini ve projelerini tanıttıktan sonra Ak Parti  Başakşehir İlçe Başkanı Ahmet Selim KÖROĞLU’UN  Aday Adaylarına ve Teşkilat mensuplarına yaptığı Teşekkür konuşmasıyla program sona  erdi.