loading.gif
mobile-banner-bg

80 OKUL VE 59 OKUL SPOR SALONU AÇILIŞ TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

...
02 Nisan 2018 - Pazartesi

.

CUMHURBAŞKANIMIZIN KATILIMLARIYLA 80 OKUL VE 59 OKUL SPOR SALONU AÇILIŞ TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımlarıyla ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Katkılarıyla 80 Okul ve 59 Okul Spor Salonu Açılış Törenini Akif İnan İmam Hatip Lisesinde Gerçekleştirdik. Programa İlçe Başkanımız, İlçe Shib Başkanımız, İlçe Teşkilat Başkanımız, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız, İlçe Kadın Kolları Başkanımız, 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Teşkilat Mensuplarımızla Katılım Sağladık.

 “HAYALİ OLMAYANIN İSTİKBALİ OLMAZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayali Olmayanın, İstikbalinin de Olamayacağına Vurgu Yaparak, “Eğer Biz Kendi Hayallerimizi Kurmaz ve Onun Peşinden Gitmezsek, Ancak Başkalarının Hayallerine Dolgu Malzemesi Oluruz. Çocuklarımızdan ve Gençlerimizden, Kendilerinin, Ailelerinin, Milletlerinin, Ülkelerinin, Devletlerinin Geleceğine Dair Hayaller Kurmalarını İstiyoruz” Sözlerine Yer Verdi.

Gençlerden Beklentisinin İse, 2053 ve 2071 Vizyonlarını Şekillendirmeleri ve Tüm Unsurlarıyla Hayata Geçirmeleri Olduğunu Kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilere, Sonuna Yaklaşılan Eğitim-Öğretim Dönemini Başarıyla Tamamlamaları Dileğinde Bulunarak Konuşmasını Tamamladı.