loading.gif
mobile-banner-bg

4. OLAĞAN KONGREDE İLÇE BAŞKAN ADAYIMIZ SEBAHATDİN KAYAS

...
20 Mart 2018 - Salı

.

Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 4. Olağan Kongrede İlçe Başkan Adayımız Sebahatdin Kayas olarak belirlendi.

Konuyla ilgili olarak ilçe merkezimizde yapılan bilgilendirme toplantısına İl Başkan Yardımcımız Şevki Şar, Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu, Belediye Bşk. Yrd. Sebahatdin Kayas, 3 kademe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Ev sahibi olarak selamlama konuşması yapan İlçe Başkanımız Ayhan Özgürel karardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek bundan sonraki sürecin tüm teşkilat için hayırlı olmasını diledi.

Ardından söz alan Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu Başakşehir Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinden dolayı ilçeyi iyi tanıyan bir isim olarak Sebahatdin beyin başarılı olacağına inandığını söyledi.

İl Başkan Yardımcımız Şevki Şar ise yaptığı konuşmada İlçe Başkanımız Ayhan Özgürel’in Başakşehir için başarılı ve güzel çalışmalara imza attığını, dinamik ve heyecanlı bir teşkilat oluşturduğunu söyledi. Başakşehir’in ilçe kongresinin Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapılmasının beklendiğini ifade eden Şar, “bu zamana kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Ayhan Başkanımıza teşekkür ediyor, Sebahatdin Bey'e de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son olarak söz alan İlçe Başkan Adayımız Sebahatdin Kayas, kendisine gösterilen teveccühten dolayı çok mutlu olduğunu, önemli bir vazifeyi yüklendiğinin bilincinde olduğunu belirtti. Başakşehir’n her seçimde oylarını artıran, başarılı bir grafik ortaya koyduğunu söyleyen Kayas, “inşallah bundan sonraki süreçte bu kutlu davada bayrağı daha yukarı taşımanın gayreti içinde olacağız” dedi.

Program teşkilat mensuplarımızın tebrik ve hayırlı olsun dilekleriyle sona erdi.