loading.gif
mobile-banner-bg

3 ARALIK DÜNYA ÖZÜRLÜLER PROGRAMI

...
03 Aralık 2008 - Çarşamba

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde engelliler fırtına gibi esti. Başakşehir kültür merkezinde yapılan ve Ak parti başakşehir ilçe teşkilatı tarafından tertiplenip özürlüler komisyonu tarafından alt yapısı hazırlanan program sosyal işler komisyonu tarafından

   İstanbul’un Başakşehir ilçesinde engelliler fırtına gibi esti. Başakşehir kültür merkezinde yapılan ve Ak parti başakşehir ilçe teşkilatı tarafından tertiplenip özürlüler komisyonu tarafından alt yapısı hazırlanan program sosyal işler komisyonu tarafından organize edildi.

           Programa çok sayıda seçkin davetli katılırken engellilerin sahne şovları büyük ilgi gördü.İstanbul özürlüler merkezi bünyesinde engellilerden oluşan halk oyunları ekipleri oyunlarını sergilerken 2 engelli şair gecenin içeriğine uygun şiirler yorumladılar.

  

                  Daha sonra sahne alan sesi güzel engelliler söyledikleri şarkılarla büyük alkış topladılar. Sahne alan engellilere Esenler belediyesi tarafından temin edilen duvar saatleri arman edildi.

                 Programda özürlüler yasasının getirdiği haklar konusunda bir de sine vizyon gösterisi sunuldu. Programa Ak parti Başakşehir ilçe başkanı sayın Ahmet selim Köroğlu Küçükçekmece belediye başkanı sayın Aziz Yeniay Esenler belediye başkanı sayın Mehmet Öcalan konuşmacı olarak katılırken İstanbul Büyükşehir belediyesi kent orkestrası Türk halk müziği  korosu engellilere unutulmaz bir gece yaşattı.

                 Başakşehir belediyesinin dağıttığı hediye paketleriyle mutlu olan engelliler özel donanımlı araçlarıyla evlerine bırakıldılar.