loading.gif
mobile-banner-bg

24 HAZİRAN GÜNÜ GÖREV ALAN DAVA ARKADAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

...
04 Temmuz 2018 - Çarşamba

.

24 HAZİRAN GÜNÜ GÖREV ALAN DAVA ARKADAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

24 Haziran Günü Görev Almış Sandıklarımıza Sahip Çıkmış Dava Arkadaşlarımızla Göstermiş Oldukları Gayret ve Emeklerinden Dolayı Teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldik. Programımıza İlçe Başkanımız Sebahatdin KAYAS, Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU, Milletvekiliz Tülay KAYNARCA, Milletvekili Adayımız Cahit KESKİN, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Teşkilatlarımız ve Sandıkta Görev Almış Vatandaşlarımız Katılım Sağladılar.

Açılış Konuşmasında Değerli Dava Arkadaşlarımıza Seslenen İlçe Başkanımız Sebahatdin KAYAS Günün Anlam ve Önemini Şu Sözlerle İfade Etti;

“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeni Sistemde Devlet Başkanı Olmasının Sevinci ve Mutluluğu İçerisindeyiz. Halkımız 24 Haziran Seçimlerinde Bir Kez Daha Partisine Sahip Çıkmış ve 'Vakit Türkiye Vakti' Diyerek Gerekeni Yapmıştır. Yüksek Bir Katılım İle Sandıklara Giden Halkımız Dünyaya Bir Demokrasi Dersi Vermiştir. 24 Haziran Seçimleri İle Milletimiz, Güçlü ve Büyük Türkiye Dönemini Başlatmış, 2023, 2053, 2071 Hedeflerimizin Önündeki Engelleri Ortadan Kaldırmayı Başarmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde 2002 Yılından Buyana Yürüttüğümüz Bütün Vazifeleri, Aziz Milletimizin Emaneti Olarak Gördük. Bu Seçimden Sonra da, Aynı Şuurla Milletimize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz. İlçe Teşkilatımız Olarak Bizler Yerel Seçimler Öncesinde Eksiklerimizi Gidererek Kendimizi Daha Diri Tutarak Hazırlıklarımızı Yapacağız. AK Partide Bir Seçim Bittiği Zaman Ertesi Gün Yeni Seçimin Hazırlıklarının Başladığının Bilinci ve Şuuru İçerisindeyiz. Bu Doğrultuda 24 Haziran Seçiminde Görev Almış Yönetim Kururlu Üyelerimize, Meclis Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Sandık Kurulu Üyelerimize, Müşahitlerimize, Okul, Kat, Bina Sorumlularımıza ve Tüm Vatandaşlarımıza Yaptıkları Çalışmalardan Verdikleri Desteklerden Dolayı Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. Seçim Sonuçlarının Ülkemiz, Milletimiz, Devletimiz, Şehrimiz ve İslam Alemi Adına Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum.”

Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU’nun ve Milletvekilimiz Tülay KAYNARCA’nın Teşekkür Konuşmalarının Ardından Programımız Sonlandırılmıştır.