loading.gif
mobile-banner-bg

14. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık

...
13 Ekim 2018 - Cumartesi

.

“Daha Güçlü Bir İstanbul İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz” Sloganıyla İstanbul İl Başkanlığımızın Düzenlediği 14. İstişare Ve Değerlendirme Toplantısını Belediye Başkanımız Kadın Kolları Başkanımız Ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla Katılım Sağladık. Ayrıca Toplantıya Genel Başkan Vekilimiz Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz, İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 3 Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 Kademe İlçe Başkanları Ve Belediye Başkanları Katıldı.

Yeni Hedefler İçin Çalışmaya Devam

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belirlediği Hedefler Doğrultusunda Seçimlerden Sonra Da Gece Gündüz Çalışmaların Devam Ettiğini İfade Eden İl Başkanımız Bayram Şenocak Şunları Söyledi: “Bu Kapsamda Mahalle Başkanlıklarında Ve Mahalle Yönetimlerinde De Bir Değişim Ve Yenilenme Başlattık. Böylece Yeni Bir Farkındalık Oluşturarak, Daha Fazla Seçmene Ulaşmayı Hedefliyoruz. Bu Çalışma İle Birlikte 39 İlçemizde İrtibat Noktalarımızı Açacağız. Her Kademeden Teşkilat Mensupları Bu İrtibat Noktalarında Vatandaşlarla Birlikte Olacak. Yeni Dönemde Sandık Esaslı Olarak Çalışacağız Ve Bu İrtibat Noktalarındaki Buluşma Ve Bütünleşmelerle Bütün İstanbullulara Ulaşacağız.

Yerel Seçim Sürecinde Milletvekillerimizin Bizzat Sorumlu Oldukları İlçelerde Teşkilat Mensuplarıyla Birlikte Çalışacaklarını Ve Bunun Çok Etkili Olacağını İfade Eden Şenocak, “Biz İstişareye Her Zaman Önem Veriyoruz. Bu Çerçevede Geçmişte Görev Yapan Arkadaşlarımızı Da Bu Sürecin İçerisine Dahil Edeceğiz” Diye Konuştu.

. İstanbul Teşkilatları Olarak Daha Güçlü Bir İstanbul İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz İstişare Ve Değerlendirme Toplantımızın Hayırlara Vesile Olmasını Diliyor, Bütün Katılımcılara Ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum” Dedi.

“Tevazu, Samimiyet Ve Gayret”

Toplantıda Bir Konuşma Yapan Genel Başkan Vekilimiz Numan Kurtulmuş İse İstanbul’un Türkiye Siyasetinin Bir Özeti Olduğunu İfade Ederek, “Son Seçimlerde İstanbul Teşkilatımızın Bütün Kademeleriyle Yürekten Bir Çalışma Yaptığını Gördük. Bizim Teşkilat Mensuplarımızın En Temel Özelliklerinden Birisi, Bire Bir Halkımızın Gönlüne Dokunabilme Becerisidir. Bizim Beşeri Planda Yegâne Gücümüz Milletimizdir. Bizim Vazifemiz De Bu Gücü Harekete Geçirmektir” Dedi.

“Hep Birlikte Başaracağız”

Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz De Konuşmasında, “İstanbul Teşkilatlarının Ne Kadar Başarılı Olduğunu, Birlikte Çalıştığımız 24 Haziran Seçimlerinde Yaşadık, Gördük. Önümüzde 31 Mart Yerel Seçimleri Var. Bu Seçimlerde Çıtanın Daha Da Yukarıda Olmasını Arzu Ediyoruz. İstanbul’un Seçimlerdeki Önemi Ortada, Dolayısıyla Bu Konuda Daha Da Gayretli Olmamız Gerekiyor. Ben Bu Konuda Teşkilat Mensuplarımıza Güveniyorum. Hep Birlikte Başaracağız İnşallah” İfadelerine Yer Verdi.