loading.gif
mobile-banner-bg

10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL’İ SAYGIYLA ANIYORUZ

...
10 Kasım 2017 - Cuma

.

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anma programı çerçevesinde Bahçeşehir tören alanında çelenk sunma töreni ile gerçekleştirdik. Anma törenine; Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İlçe Teşkilat Başkanımız Engin Telli, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimimiz, Mahalle Başkanlarımız, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte çok sayıda öğrenci ve Başakşehirli ile gerçekleştirdik.

  "İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir"

Vefatının 79. yılında Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanları bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

 

                                                                   
AYHAN ÖZGÜREL
İLÇE BAŞKANI